Buffelrun in 2023 ook voor kinderen vanaf 4 jaar

22 mei 2023, 15:13 Nieuws
logo buffelrun transparant 2 kleuren oranje en bruin
Antoon Donkers
Nog 3 maanden te gaan en de ticketverkoop gaat als een speer. Nieuw is dit jaar dat ouders samen met hun kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen op een combiticket. 2 voor de prijs van 1!
Altijd lovende recensies. Als we op Trip Advisor zouden staan zouden kregen we 5 sterren! Toch weer iets nieuws. Voor het eerst in het bestaan van de Buffelrun is er een mogelijkheid om samen met je zoon/dochter vanaf 4 jaar mee te doen aan de Kalfjesrun. Een gave warming-up gevolgd door anderhalve kilometer obstakelrun terwijl je familie je staat aan te moedigen. Hoe gaaf is dat?
3 maanden geleden startte de kaartverkoop van de Buffelrun. Halverwege is al ruim 76% van het aantal beschikbare tickets verkocht. Daar waar het aantal mogelijkheden om mee te doen in de regio steeds moeilijker wordt blijft de Buffelrun overeind. Mede dankzij al haar vrijwilligers en sponsors zal Boerdonk ook dit jaar in het laatste weekend van de schoolvakanties overspoeld worden met deelnemers én toeschouwers. Er is live muziek, een (gratis) kermis, lekker eten en drinken en natuurlijk entertainment voor jong en oud. Wat denk je van een theatershow voor de kleinsten onder ons of echt levend straattheater op het horecaplein?