Eerste 15 woningen Zijtaart Zuid in pre-sale

04 okt , 16:01 Nieuws
rijwoning type korenbloem hr
ZIJTAART - Vandaag is de pre-sale gestart van nieuwbouwproject Zijtaart Zuid, een uitbreidingswijk van circa 65 woningen aan de zuidelijke dorpsrand van Zijtaart bij Veghel. In deze eerste fase ontwikkelt en bouwt Hendriks Coppelmans (namens Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij 't Ven) 15 koopwoningen: 7 rijwoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen (twee types) en 4 twee-onder-een-kapwoningen XL (twee types). 
Zijtaart Zuid is een plan met een mooie mix van woningen, veel variatie in gevelbeelden en rijke detailleringen, zoals fraaie metselwerkaccenten, sluitstenen boven de raamkozijnen en bijzondere raamroosters. De woningen liggen op royale, brede percelen en de meeste woningen hebben een eigen achterom. Met onder andere zonnepanelen en een bodemwarmtepomp voldoen de woningen in basis al aan de eisen voor een Bijna Energieneutraal Gebouw (BENG). Optioneel kunnen kopers kiezen voor een nóg duurzamere woning met energielabel A++++. Zelfs een accu voor de opslag van duurzaam opgewekte zonne-energie is mogelijk.

Pre-sale: voorrang bij woningtoewijzing

Voorinschrijven tijdens de pre-sale kan t/m 18 oktober. De voorinschrijving geeft straks voorrang bij de woningtoewijzing. Op 26 oktober gaat de daadwerkelijke verkoop van start met een inloopbijeenkomst in het Dorpshuis Zijtaart (11.00-14.00 uur - Pastoor Clercxstraat 50).
Meer informatie over de woningen, de pre-sale en de verkoop vind je op de projectwebsite ZijtaartZuid.nl.

Schrijf in en blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de koopwoningen, dan kun je je vrijblijvend aanmelden als geïnteresseerde op zijtaartzuid.nl. Je ontvangt dan de nieuwsbrief en ook een persoonlijke uitnodiging als de verkoop straks van start gaan. Je kunt alle ontwikkelingen ook volgen op facebook of instagram.