Gastvrije koks gezocht voor Heel Veghel Kookt

05 jan , 7:45 Nieuws
heel veghel kookt 2021 1 1
Doe jij graag iets voor een ander en vind je het leuk om te koken? Dan zijn Stichting Met je Hart en ONS Welzijn op zoek naar jou. Op woensdag 24 januari willen zij op 50 verschillende plaatsen één of meerdere oudere(n) verwennen met een etentje. Natuurlijk staat een gezellige avond hierbij centraal. Doe jij deze editie (weer) mee? Men zou het erg leuk vinden als ook in de kerkdorpen veel enthousiastelingen zijn die zich gaan aanmelden.
Het project is opgezet om ouderen erbij te halen of te houden, aandacht te hebben voor elkaar, een hart onder de riem te steken, en ze een gezellige avond met een gezonde maaltijd te bezorgen. Dit is al zes jaar een enorm succes. Heel Veghel Kookt verbindt op deze manier mensen met elkaar. Soms onbekenden die maar een straat of paar straten verderop wonen. Het is fijn wanneer mensen ook na deze gezellige avond elkaar spontaan weer ontmoeten en even aanspraak hebben.
De organisatie is op zoek naar mensen, echtparen, gezinnen die zich een avondje willen inzetten voor de medemens. De maaltijden kunnen worden bereid bij de ouderen thuis, maar de kok mag de gasten ook thuis ontvangen. Het is natuurlijk ook heel gezellig als de kinderen mee eten. Dit biedt leuke verrassende gesprekken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.
De lekkere en gezonde maaltijd kan door iedereen gemaakt worden. Er worden geen hoogstaande culinaire kwaliteiten gevraagd. De boodschappen worden net als vorig jaar mede gesponsord door Jumbo Foodmarkt Noordkade. Dit jaar niet met een tas vol ingrediënten, maar met een waardebon waarmee je zelf boodschappen kunt doen en kunt klaarmaken wat je wil.

Opgeven voor Heel Veghel Kookt

Heel Veghel Kookt draait op enthousiaste, gepassioneerde vrijwilligers waar jij ook onderdeel van uit kan maken.
Inschrijven kan tot en met 14 januari via de link: ons-welzijn.nl/evenementen/actueel/heel-veghel-kookt
Na de inschrijving volgt contact met de organisatie. Vragen? Bel dan naar088-3742525
18 11 2021 heel veghel kookt 10