Inwoners Keldonk genereren mooie (voorlopige) opbrengst Duchenne Parent Project

29 sep , 21:12 Nieuws
2024 09 29 keldonk actie duchenne 00
KELDONK - Keldonk stond zondag in het teken voor de actie voor het Duchenne Parent Project. Deze organisatie wil meer en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. 
De bijna 4 jarige Boaz van den Burgt uit Keldonk is gediagnostiseerd met deze spierziekte. Zorg en Welzijn Keldonk had voor deze dag diverse activiteiten op touw gezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Duchenne Parent Project.
Het begon allemaal om 11.00 uur in de kerk van Keldonk met een optreden van koor Bel Canto. Daarna gingen veel inwoners van Keldonk naar het schoolplein waar diverse standjes opgesteld stonden en waar men koffie en zelfgemaakte gebakjes kon kopen en waar de kinderen middels het kopen van een braskaart deel konden nemen aan diverse activiteiten.
Bij Korenmolen 'De Hoop' hadden diverse plaatselijke verenigingen zich opgesteld. Onder andere de wielervereniging had een stand met twee wielrenfietsen, één uit vervlogen tijden en één hedendaagse wielrenfiets. Aan het publiek werd gevraagd te raden naar het totale gewicht van beide fietsen. Uiteraard mocht men alleen tegen betaling een gokje wagen. De muzikale omlijsting bij Korenmolen 'De Hoop' werd verzorgd door Bende-bè-de-Band.
De voorlopige opbrengst die deze dag in Keldonk voor het goede doel heeft opgeleverd bedraagt € 2.000,-. Waar een kleine gemeenschap groot in kan zijn, geweldig!