Krollenloop opent na-inschrijving

18 okt 2023, 15:57 Nieuws
na inschrijving krollenloop 1
Philip v.d. Brand | Krollenloop
Het loopt storm met de aanmeldingen voor de Krollenloop. Bij het sluiten van de voorinschrijving hebben zich al 1.200 enthousiastelingen aangemeld. De na-inschrijving start vrijdag. Wie nog mee wil doen op 5 november wordt aangeraden zichzelf snel aan te melden. Er is nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar.
“Het grote aantal inschrijvingen heeft ook ons verrast”, laat de organisatie van de Krollenloop weten. Er hebben zich nu al meer lopers ingeschreven dan vorig jaar op dit tijdstip. Vooral de animo voor de kidsruns van 1 en 2,5 km. is groot. Wat de aanleiding is voor de toegenomen belangstelling is, is ook voor de organisatie gissen. “We proberen gewoon ons best te doen om er voor iedereen, oud én jong, een leuk loopevent van te maken. Misschien zorgt onze nieuwe mascotte Krollie wel voor extra aanmeldingen.”

Wacht niet te lang

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Wie zich nu nog inschrijft voor de 5, 10 km. of Ten Miles betaalt €12,50. Voor de beide kinderafstanden dien je dan €2,50 te betalen. De organisatie raadt aan niet te lang meer te wachten. Door de grote belangstelling is er nog maar een beperkt aantal startnummers beschikbaar. De kans is aanwezig dat we ‘uitverkocht’ raken op enkele afstanden. Houd hiervoor de socials goed in de gaten.

Laatste loopclinic

De derde en laatste gratis loopclinic is aanstaande zondag 22 oktober en start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 09.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. Ditmaal wordt er getraind onder leiding van looptrainer Jeroen van Zwieten. De clinic is voor iedereen te volgen, beginners en gevorderden. Na afloop is er voor iedere deelnemer een krol met speculaas en sportdrankje.