Ouderen genieten tijdens 'De Jong van Toen' middag van CV De Kuussegatters

09 feb , 19:51 Nieuws
2024 02 09 de jong van toen 01
Dat carnaval niet alleen in trek is bij de jeugd in Veghel bleek vrijdagmiddag. CV De Kuussegatters organiseert jaarlijks een middag voor ouderen, of zoals ze zelf zeggen 'De Jong van Toen'. In een bomvolle tent op de Markt in Veghel genoten vele ouderen van een heerlijke middag.
De ouderen werden door leden van CV De Kuussegatters volledig in de watten gelegd. Het ontbrak ze dan ook aan niets. Naast een heerlijk hapje en drankje genoten zij ook van de verschillende optredens. Ook Koning Rudiger van Vudel trad op voor de ouderen.
2024 02 09 de jong van toen 11

Restaurantcampagne 'EET met je hart

In november, afgelopen jaar, vond de tiende editie van de campagne ‘EET met je hart’ plaats. De actie, waarbij eenzaamheid door samen te eten wordt bestreden, werd door diverse restaurants en ondernemers in Veghel gesteund. De opbrengst werd vrijdagmiddag door Ine van Creij van Met je hart Veghel, samen met burgemeester Kees van Rooij, bekend gemaakt. De actie die zes weken duurde leverde een mooi bedrag van € 3.410,- op.
2024 02 09 de jong van toen 08
Rond 17.00 uur verliet het publiek met een lach op het gezicht de tent. CV De Kuussegatters kan wederom terugkijken op een geslaagde editie.