Première Paaspop-show 'Queen in Concert' op Markt in Schijndel

06 jan , 9:54 Nieuws
queen in concert
Tributeband Crazy Little Things en Harmonie St. Cecilia Schijndel slaan de handen ineen en verzorgen een 'voorproefje' van dat wat straks staat te gebeuren tijdens Paaspop 2024.
In het weekend van 29 tot en met 31 maart zal de theatertent op het festivalterrein 75 minuten lang in het teken staan van Queen's grootste hits, gebracht door dé Queen tributeband van Nederland, samen met tientallen lokale instrumentalisten van Harmonie St. Cecilia. Mocht je geen tickets hebben voor Paaspop en toch van dit spektakel willen genieten, geen nood. Deze show gaat al enkele weken eerder in première, namelijk op vrijdag 2 februari in de jaarlijks terugkerende Spiegeltent, pal op de Markt in Schijndel.
Tickets voor dit evenement zijn vanaf donderdag 11 januari om 19.00 uur te koop via www.jansenenjansen.nu .

Crazy Little Things

Crazy Little Things staat bekend als dé Queen-tribute van Nederland. De band toert al jaren door het hele land en weet de essentie van de muziek van Queen te vangen: van de bombastische sound tot de complexe koortjes, de gelikte gitaarsolo’s, Freddie’s torenhoge noten en méér. Om het geheel naar een nóg hoger plan te tillen, haakt Harmonie St. Cecilia Schijndel aan.
[embed][/embed]