Swopshop in Veghel komt met tasjesactie en organiseert Sinterklaasmiddag

14 nov 2022, 13:21 Nieuws
277786842 397308699063975 5911262171708517897 n
Ook dit jaar gaat de Swopshop de Goedheiligman weer een handje helpen. De vrijwilligers van de speelgoedruilwinkel zijn van mening dat geen enkel kindje in Meierijstad op 6 december een lege schoen mag aantreffen. Maar zij weten ook dat in deze dure tijd cadeautjes kopen geen vanzelfsprekendheid meer is in veel gezinnen. Daarom hebben ze twee acties bedacht.

Tasjesactie en Sinterklaasmiddag voor kinderen t/m 8 jaar

Dankzij sponsoring kan de Swopshop in Veghel ook dit jaar weer een tasjesactie en Sinterklaasmiddag voor kinderen tot en met 8 jaar organiseren.
Kiest u voor de tasjesactie dan mag er op een afgesproken tijdstip een goed gevulde verrassingstas opgehaald worden in de Swopshop met daarin alle benodigdheden plus een cadeautje voor een gezellige avond. Kiest u voor de sinterklaasmiddag dan mag u samen met uw kind(eren) een cadeau komen ophalen bij Sinterklaas.

Aanmelden

Alle ouders die van deze actie gebruik willen maken kunnen zich aanmelden vóór 21 november. Mail naar [email protected]
Geef de naam van de kind(eren) door, leeftijd, jongen of meisje . U krijgt van hen tijdig bericht wanneer u verwacht wordt, als uw kinderen tot de gelukkigen behoren die worden verrast. Deelname is niet onbeperkt, dus wie snel aanmeldt heeft de meeste kans.

Kom ook eens kijken in onze shop, wij hebben heel veel speelgoed dat wacht op een nieuwe bestemming.