Veel animo voor Buffelrun 2024

03 mrt , 17:33 Nieuws
buffelrun 2023 sg content 2024 3
Antoon Donkers | Buffelrun
Bijna een week geleden startte de verkoop voor de 9e editie van de Buffelrun. Dat er veel belangstelling is voor dit sportieve spektakel blijkt wel uit het feit dat de kaarten voor de eerste tijdvakken al uitverkocht zijn.
"Traditiegetrouw start de verkoop voor de Buffelrun altijd in februari. Ook in 2024 weer. Op maandag 26 februari 2024 zijn we gestart met de verkoop en opnieuw blijken de kaarten erg gewild. Gezond leven en sporten in de buitenlucht is gezond zeker in combinatie met gezelligheid, een feestje en een uitdaging. Kortom alle ingrediënten om jezelf met je vrienden / collega’s in te schrijven voor de Buffelrun 2024", aldus Antoon Donkers.

Groepskorting

Nieuw dit jaar is de groepskorting. Deze krijg je al als je 10 of meer tickets tegelijk aanschaft. Verder kun je ook meedoen als team met een eigen teamnaam maar kun je bijvoorbeeld ook kiezen om de uitdaging aan te gaan voor één van de goede doelen KiKa of Fight cancer. De recensies van de deelnemers zijn altijd super positief. Het aantal sterren op Facebook is maar liefst 5 van de 5. Wil je samen met je kind van 4-6 de Kalfjesrun lopen? Of zijn je kinderen wat ouder en wil je meedoen met de familie aan de 4 km? Twijfel dan niet te lang. Loop je liever een parcours van 6, 8 of 12 km? Dat kan! Geen tweede of derde rondje maar gewoon een compleet ander parcours met andere obstakels. Kortom, reden genoeg om niet te lang te wachten en je in te schrijven.
Tickets zijn verkrijgbaar via www.buffelrun.nl.
bf24 logo rgb blanco achtergrond