Veel belangstelling voor 5e editie Fight Cancer Night in 2023!

28 nov 2022, 12:17 Nieuws
img 6098
Antoon Donkers | Fight Cancer Night
Tijdens de Fight Cancer Night strijden ondernemers of afgevaardigden namens een bedrijf samen tegen kanker. Hoe? Door samen de kickbokssport eigen te maken, door samen toe te leven naar het evenement op zaterdag 26 augustus 2023 en natuurlijk door samen zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika en Fight Cancer! Voor de komende editie is men nog op zoek naar één vrouw en twee mannen.
Na de succesvolle 4eeditie in 2022 stroomden de aanmeldingen binnen. Inmiddels hebben ze 11 deelnemers. Deelnemers uit Uden, Heeswijk Dinther, Erp, Boerdonk, Boekel, Volkel, Zijtaart en Eerde.

Durf jij het aan?

Vanaf februari worden de deelnemers samen, onder intensieve begeleiding, getraind in de technieken van het (kick)boksen. Mocht jij nog interesse hebben, meld je dan snel aan.

Waarom gekozen voor Kickboksen?

Je wordt enorm fit en bovendien is het niet alleen veilig maar ook super leuk om te doen. Veelzijdig en spannend. Maar zeker ook veilig! Je leert andere ondernemers kennen en leeft samen ook toe naar een ultieme climax. DE FINALE! Op zaterdag 26 augustus 2023 zullen de boksers tegen elkaar in de ring staan tijdens een grote finale met echte opkomstmuziek, entertainment etc. Daarmee gaan ze letterlijk en figuurlijk het gevecht aan tegen kanker.

Wat is het goede doel?

"Gekozen is om Kika Kinderen Kankervrij samen met Fight Cancer (KWF) te koppelen als goed doel. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we die avond een zo groot mogelijke bijdrage te realiseren om kanker te wereld uit te slaan. In 2022 hadden we een super opbrengst van maar liefst € 80.000!", aldus Antoon Donkers van Fight Cancer Night.

Info

Check de website www.fightcancernight.nl . Daar vindt u alle informatie. Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en geef uw telefoonnummer door. De organisatie neemt dan contact met u op.