Veghel-in-Hout neemt afscheid van enkele trouwe vrijwilligers

08 feb 2022, 10:45 Nieuws
veghel in hout 1
Stichting Veghel-in-Hout heeft dit jaar afscheid genomen van enkele trouwe bestuursleden en commissieleden. Mensen die jarenlang mede het gezicht bepaalden van het Bouwdorp in Veghel.
Hilde Schepens en Johan Bijleveld hebben te kennen gegeven te stoppen als bestuurslid. Hilde heeft heel veel aandacht besteed aan de administratie van de kinderen en was dan ook vaak te vinden in de keet. Johan Bijleveld heeft jaren meegedraaid als vrijwilliger en als lid van commissie terrein, het laatste jaar was hij bestuurslid. Tot slot zijn ook Martijn Peters, Jeroen Schambergen en Mieke van de Avoird gestopt. Martijn en Jeroen maakten deel uit van de commissie terrein en Mieke van de administratie.
De stichting bedankt allen voor hun jarenlange tomeloze inzet voor het bouwdorp. Ongetwijfeld zullen jullie hen nog wel eens tijdens de bouwdorpweek tegenkomen.

Comeback

Tijdens bouwdorp 2021 werd er afscheid genomen van Sussanna van de Dungen. Zij heeft echter aangegeven het bouwdorp toch niet te kunnen missen en gaat de activiteitencommissie weer ondersteunen. Het bestuur gaat verder met de personen die nu in het bestuur zitten, dat geldt ook voor de commissies. Alles is al afgestemd en men gaat weer voor een mooi bouwdorp.

Voorverkoop bouwdorpkaarten

De voorverkoop van de kaarten is dit jaar van 16 mei tot en met 29 mei. Zorg ervoor dat je je kinderen op tijd aanmeldt. Dit jaar gaat de organisatie voor 850 kinderen. Afgelopen jaar hadden ze op de eerste dag van de voorverkoop al 600 van de 850 kaarten verkocht. Het kan dus heel hard gaan, zet in ieder geval 16 mei in je agenda.
dji 0013