VVD-prominenten bezoeken Meierijstad

08 nov 2023, 8:00 Nieuws
vvd meierijstad nieuw
Over 2 weken, op woensdag 22 november vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. De VVD in Meierijstad bereidt zich voor op een boeiende week vol politieke activiteiten met de komst van drie prominente VVD-ers in aanloop naar de verkiezingen.
Op woensdagochtend 8 november zal Ruben Brekelmans, woordvoerder buitenland van de VVD-fractie in de Tweede Kamer, Meierijstad bezoeken. Hij zal samen met lokale VVD-vertegenwoordigers diverse locaties bezoeken die verband houden met de opvang van asielzoekers en Oekraïners. De ontvangst vindt plaats om 10 uur in Schijndel, gevolgd door een flyercampagne in het centrum van Schijndel rond 11.30 uur.
Op zaterdag 11 november om 13 uur verwelkomen we minister Conny Helder, verantwoordelijk voor Sport en Langdurige Zorg. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Simeonshof te Erp, waar aandacht wordt besteed aan hoe Brabant Zorg door middel van Zorgtechnologie en Samenzorg de toekomst wil aanvliegen. Anne van Berlo, nummer 66 op de VVD-lijst, uit Gemert zal ook aanwezig zijn.
Op woensdag 15 november om 20 uur zal Thierry Aartsen naar Veghel of Schijndel komen. Thierry is de woordvoerder MKB binnen de VVD-fractie in de Tweede Kamer.
Hij zal samen met enkele leden van de VVD-fractie Meierijstad spreken met horecaondernemers over de positie post-corona en de huidige problemen binnen de horeca. De exacte locatie wordt nog nader bekendgemaakt.
Op zaterdag 18 november zullen VVD-fractieleden en bestuursleden aanwezig zijn op de markt in Schijndel om te flyeren en met de inwoners in gesprek te gaan.