Wouter van der Linden uit Veghel bereikt twee keer de finish van Alpe d'Huez

06 jun , 22:40 Nieuws
wouter van der linden finish 2
In 2020 werd bij Wouter van der Linden uit Veghel een hersentumor geconstateerd die niet te genezen is. Donderdag 6 juni stond hij met zijn team 'Gebruik je Hersens' aan de start van de Alpe d'HuZes.
We vroegen hem om zijn ervaring van deze dag op papier te zetten. Hieronder zijn verhaal.

Wow Alpe d’HuZes!

"Wat een wandeling was dit!! Het is ons team "Gebruik je Hersens” gelukt om lopend 2x de Alpe d’Huez te beklimmen. De eerste ronde zijn we gestart vanuit het centrum van Bourg d’Oissant. Om 4.30 uur waren we aanwezig, om 5.10 uur mochten we eindelijk vertrekken. Om 8.49 uur bereikten we voor de eerste keer de finish. Indrukwekkend die eerste beklimming, wat een hoop mensen die zich inzetten voor dit mooie doel!! Veel emoties, maar ook veel steun voor iedereen die het nodig heeft!"
"Daarna met de kabelbaan en de bus weer terug naar het startplein voor de 2e ronde. Deze zijn we om 11.48 uur gestart. Ploeterend in de volle zon tot halverwege de route.. vanaf toen bleef het regenen en regenen en kwam zelfs onweer voorbij. Maar we gaven niet op en lieten ons dragen door de fijne supporters langs de route. Want opgeven is geen optie!! We kwamen om 14.40 uur binnen. Moe maar zeer voldaan, met een lach en een traan.

Alle donateurs super bedankt!

Team 'Gebruik je Hersens'

Naast Wouter bestond het team 'Gebruik je Hersens' uit zijn vader Henk van der Linden, zijn vrouw Elianne van der Linden- Kerkhof en Mark Okhuijsen, vriend van Wouter en Elianne.
wouter van der linden finish 1 1

SBS6

Televisiezender SBS6 deed bijna de gehele dag verslag van deze bijzondere dag. Een oplettende kijker spotte Wouter op TV en stuurde hem onderstaande foto.
wouter van der linden sbs6

Opbrengst

Wouter had als doel om € 10.000,- op te halen voor deze actie. Het werd echter 'een beetje meer'.
wouter van der linden opbrengst 1