Wouter van der Linden uit Veghel gaat na zware behandeling nieuwe uitdaging aan

23 aug 2022, 12:59 Nieuws
walkdance
Fight Cancer
Zo’n 2,5 jaar geleden werd bij Wouter van der Linden uit Veghel een hersentumor ontdekt. Nu alle behandelingen achter de rug zijn en hij herstellende is wil hij samen met zijn vader komend weekend deelnemen aan de Walk & Dance in ’s-Hertogenbosch.
Twee operaties in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, daarna 28 bestralingen in het UMC in Maastricht en vervolgens een aantal chemokuren in Eindhoven waren noodzakelijk.
Afgelopen weekend stond Wouter, samen met zijn familie, aan de start van de jubileumrit van de Bromvliegers in Mariaheide. Daar raakte wij met hem in gesprek. Hij vroeg ons om aandacht te schenken aan zijn uitdaging, komend weekend. Hij hoopt, mede door deze aandacht, nog meer sponsorgeld op te halen voor het KWF. Natuurlijk geven wij graag gehoor aan zijn verzoek.
21 08 2022 bromfietstreffen mariaheide 48
Wouter (rechts) samen met zijn familie, afgelopen zondag bij jubileumrit 'De Bromvliegers' in Mariaheide.
Op de vraag hoe het nu met hem gaat antwoorde hij

Momenteel gaat het herstellen na alle behandelingen goed en daarom willen mijn vader en ik meedoen aan Walk&Dance. Wij vinden het beide leuk om te lopen en gaan graag de uitdaging aan om deze 25 kilometer te volbrengen. Uiteraard is ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen zodat er nog meer studie verricht kan worden. Alleen dan kan deze ziekte uit de wereld geholpen worden.

Steun Wouter

Mocht u Wouter willen steunen in zijn uitdaging dan kunt u doneren. Ga naar https://www.fightcancer.nl/fundraisers/GebruikjeHersens .
Hij heeft zijn streefbedrag bijna bereikt, maar dan kan natuurlijk altijd hoger!
Mocht je erbij willen zijn? Hij zal uw steun enorm waarderen! Hieronder vind u een kaartje met de route.
295806604 578730210376506 5112253266527108847 n