Verlies VOW door goal in de 92ste minuut

20 okt , 19:50 Sport
2024 10 20 vow 04
ZIJTAART -  Net als vorige week, was de teleurstelling bij de spelers en technische staf van VOW weer groot, na de tegengoal in de 92ste minuut.
De eerste veertig minuten was DVG duidelijk het sterkere team. Door goed en kort te verdedigen en druk te zetten kreeg DVG geen echte kansen. In de laatste tien minuten werd VOW steeds meer gelijkwaardig en begon ook meer druk te zetten.
Na de rust wist VOW dit goede spel voort te zetten. Beide teams kwamen regelmatig voor de goal, maar geen echt grote kansen mede door de alerte keepers. De wedstrijd leek te gaan eindigen in een gelijkspel. Echter ruim in de blessure wist DVG uit een vrije trap en een rommelige situatie voor de goal te scoren. 
VOW probeerde nog de stand gelijk te trekken en kreeg nog een kans maar die ging helaas naast. Op basis van het spel in de tweede helft was een gelijk spel verdiend geweest. Deze wedstrijd geeft weer vertrouwen voor het vervolg van de competitie. Met deze inzet en werklust gaat VOW zeker nog puntjes pakken. Hopelijk keert het geluk ook een beetje naar de kant van VOW.
Volgende week speelt VOW om 14:30 uur thuis tegen Rood Wit '62.