VOW sluit met overwinning seizoen af

20 mei , 20:04 Sport
2024 05 20 vow 02
Vandaag stond voor VOW de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. De ploeg uit Zijtaart speelde thuis tegen VV Boskant.
Door: Arno Korsten
VOW boekte een redelijk eenvoudige overwinning. Al na anderhalve minuut stond het 1-0 door een goal van Timo van Beek. In de 9de minuut scoorde Guus v.d. Crommert door een mooie aanval door hem zelf opgezet vanuit de achterhoede na een tweetal combinaties. In de 26ste minuut was het wederom Timo die de 3-0 scoorde. Boskant wist nog te scoren in de 26ste minuut. VOW kwam niet meer in gevaar, zelfs niet nadat ze met tien man verder moesten na tweemaal geel. Eind uitslag 3-1.
VOW eindigt de competitie op een 7de plaats.
Publiekswissels waren er voor de stoppende selectiespelers Niek v. Zuphen (keeper) en Paul v.d. Rijt en Willem Kanters. Drie zeer waardevolle spelers voor VOW in de afgelopen seizoenen.