Actie(s) in de SWOPshop

08 jun 2017, 10:37 Nieuws
foto kind in swopshop
SWOPshop
Een gratis boek voor iedereen! Om kinderen, ouders en grootouders kennis te laten maken met de SWOPshop krijgt iedere bezoeker vanaf donderdagmiddag 15 juni t/m 29 juni een gratis boek. En vanaf 5 juli t/m 13 juli mag elke bezoeker een puzzel uitzoeken!
Verder willen we verklappen dat iedereen die bij ons in de winkel komt en een geboortekaartje kan overhandigen maar liefst twee SWOPmunten ontvangt. Deze mag je meteen inruilen voor speelgoed! Ook voor baby’s en jonge peuters hebben wij een ruim assortiment in onze winkel aan de Iepenlaan.

Vrijwilligers

Om alle acties en activiteiten goed te laten verlopen zijn wij wel op zoek naar vrijwilligers. Op de eerste plaats om op woensdagmiddag of op donderdagmorgen een paar uurtjes in de winkel te staan. Maar ook achter de schermen is er veel te doen. En dit varieert van het schoonmaken van speelgoed tot het verzorgen van de PR. Dus mocht je belangstelling hebben, dan kun je contact opnemen met Mieke Pepers, tel. 0614342435 of op woensdagmiddag of donderdagmorgen even binnen wandelen.