Dansen&Sjanzen café al maanden dicht door corona. Tijd voor iets nieuws!

14 nov 2020, 12:13 Nieuws
whatsapp image 2020 11 14 at 092334
Het Dansen&Sjanzen-Café in Veghel, dé stapavond voor iedereen met een beperking is al jaren een begrip in Veghel en omstreken. Deze uitgaansavonden worden druk bezocht, maar door Corona ligt dit helaas ook al maanden stil. De vele stappers missen dit enorm.
Willy's café aan de Gasthuisstraat in Veghel is de bekende plek waar ze regelmatig gezellig kunnen dansen, buurten, het glas heffen, wat lekkers eten, een beetje sjanzen en er ontstaan ook vriendschappen. Op stap gaan is voor iedereen leuk!
Onlangs kreeg John van Bergen, initiatiefnemer van deze stapavond een aanbod van een bekende Udenaar; Bart Krijnen. Bart is bekend van zijn tijd bij Skyline Uden en als personage Toos (Tooske) Spoor, waarmee hij nog wekelijks vele luisteraars een leuke muziek avond bezorgd.
Bart hoorde van deze stapavond in Veghel en beseft als geen ander hoe zeer deze doelgroep alle contacten mist. Hij belde John met het voorstel om Dansen&Sjanzen via een radiozender uit te gaan zenden. Hoe mooi is dat?! En John reageerde zoals altijd meteen enthousiast.

Internet-radio

Binnenkort kan iedereen via Internet inloggen op de radiozender en meteen luisteren naar gezellige muziek uit het Dansen&Sjanzen-Café. Natuurlijk worden bekende klanken uit het café ten gehore gebracht, maar er kunnen ook verzoekjes worden ingediend. En dat kan van alles zijn, verzoekjes voor verjaardagen,
geboortes, iemand de groetjes doen, iets vertellen over je hobby of dagje uit, alles wat de luisteraars leuk vinden om te vertellen kan worden doorgegeven.
Bij de eerstvolgende uitzending worden de verzoekjes gedraaid.
dansensjanzen cafc3a9