Heel Veghel Bakt 'staat weer voor de deur'

05 apr 2022, 20:23 Nieuws
img 4526 2
Na het succes van eerdere edities van 'Heel Veghel Bakt' hopen de leden van M25, in samenwerking met ONS-Welzijn, De Zonnebloem en Stichting Met je Hart Veghel, dat eenzame ouderen ook dit jaar op Koningsdag weer verrast worden door enthousiaste thuisbakkers.
Met deze actie worden mensen in het zonnetje gezet die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit zijn mensen die bijvoorbeeld eenzaam zijn of nu door een zware tijd heengaan. Denk hierbij onder andere aan ouderen, vluchtelingen en mantelzorgers. Deze mensen verdienen wat extra aandacht en een geluksmomentje.
Daarom gaan deze vier organisaties zoveel mogelijk van deze mensen tijdens Koningsdag, 27 april 2022, een gelukkig en feestelijk momentje bezorgen door iets lekkers voor hen te bakken. Denk hierbij aan een paar koekjes, cake of cup cakes. Dit wordt nog extra gezellig gemaakt met versiering en een lief kaartje of een lieve boodschap. Dit alles wordt persoonlijk afgegeven bij de mensen op Koningsdag.

Het is belangrijk en fijn om ten allen tijden goed naar elkaar om te kijken. Met een klein en simpel gebaar kun je iemand al erg blij maken en een ongelooflijke dag bezorgen. Bovendien hebben we tijdens de eerdere acties gevoeld hoe fijn het is om een praatje met iemand te maken en een glimlach te zien.

17 logo heel veghel bakt

Meedoen

Ook jij kunt iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt of door een zware tijd gaat! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar [email protected] . Doe dit voor 15 april 2022.
Geef je naam, adres en telefoonnummer door en laat weten voor hoeveel adressen je wilt bakken. Let op: 1 adres betekent dat je voor 2 personen bakt. De organisatie weet namelijk niet van alle adressen of er een alleenstaande of een echtpaar woont.
Na aanmelding ontvang je een mail met de benodigde informatie.
Het zou leuk zijn wanneer je zelf op Koningsdag jouw lekkernij ergens tussen 10:00 uur en 12:00 uur naar de mensen brengt. Te zijner tijd krijg je van de organisatie van 'Heel Veghel Bakt' het adres van de mensen die je mag verassen. Mocht je wel willen bakken, maar het niet weg kunnen brengen, laat het hen dan even weten! Dan zorgen zij ervoor dat het op de juiste plek terecht komt.

Mogen we 27 april ook op jouw hulp rekenen?

Heel Veghel Bakt