Heel Veghel bakt voor Koningsdag

09 apr 2023, 9:55 Nieuws
heel veghel bakt 896x504 1
Op Koningsdag vindt de vijfde editie plaats van Heel Veghel bakt voor Koningsdag. Deze actie is bedoeld om mensen in het zonnetje te zetten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hierbij worden bijvoorbeeld ouderen, mantelzorgers en vluchtelingen verwend met zelfgebakken lekkers. Heel Veghel bakt is een initiatief van Esther de Bie (ONS Welzijn), Selena van Eijk (M25 Veghel) en Noor van Rijbroek in samenwerking met de Zonnebloem Veghel en Stichting Met je hart Veghel.
Het doel is om op Koningsdag 2023 weer zoveel mogelijk mensen een gelukkig en feestelijk momentje bezorgen door iets lekkers voor hen te bakken. Denk hierbij aan een paar koekjes, cake of cup cakes. Dit wordt nog extra gezellig gemaakt met versiering en een lief kaartje of een lieve boodschap. Dit alles wordt persoonlijk afgegeven bij de mensen op Koningsdag. Het namelijk belangrijk en fijn om ten allen tijden goed naar elkaar om te kijken. Met een klein en simpel gebaar kun je iemand al erg blij maken en een ongelooflijke dag bezorgen.
17 logo heel veghel bakt

Thuisbakkers gezocht

De jongeren van M25 Veghel en de vrijwilligers van de Zonnebloem Veghel en Stichting Met je Hart Veghel staan klaar om hun handen uit de mouwen te steken. Maar ze hebben nog veel meer enthousiaste thuisbakkers nodig, zodat ze zoveel mogelijk mensen kunnen verassen! Wil jij graag meedoen met Heel Veghel bakt voor Koningsdag? Meld je voor 15 april aan via het formulier: https://forms.office.com/e/zDnLLXX1KP

Info

Voor vragen mail naar [email protected] of kijk voor meer informatie op de site van M25 Veghel: www.m25veghel.nl
heel veghel bakt