Na-inschrijving Krollenloop geopend

14 okt , 1:50 Nieuws
na inschrijving krollenloop3
VEGHEL – De na-inschrijving van de Krollenloop is geopend. Daarmee zijn de laatste startnummers voor zondag 3 november beschikbaar. Bij het sluiten van de voorinschrijving heeft zich al een recordaantal van ruim 1.700 enthousiaste lopers aangemeld. De organisatie is hiermee blij verrast.
Wie nog mee wil doen aan de lekkerste loop van Brabant wordt geadviseerd zichzelf snel in te schrijven. Dat geldt voor de 5 en 10 kilometer en de Ten Miles, maar ook voor de kinderafstanden 1 en 2,5 kilometer. De animo voor de beide Kidsruns is zelfs dermate groot dat er extra medailles zijn besteld.
Wie zich nu nog inschrijft betaalt €15,-. Deelname aan één van beide Kidsruns kost €2,50. “We raden iedereen aan niet lang meer te wachten met inschrijven. Hoewel we méér medailles dan vorig jaar hebben laten maken bestaat de kans dat we ‘uitverkocht’ raken op één of meerdere afstanden”, laat de organisatie weten.
Kidsclinic in Julianapark
De derde en laatste gratis loopclinic ter voorbereiding van de Krollenloop is aanstaande zondag 20 oktober. Deze start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. De training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Na afloop is er voor iedere deelnemer een krol met speculaas en flesje water. Enkele dagen later, op dinsdag 22 oktober, is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark. Spelenderwijs wordt onder begeleiding van onze looptrainer een warming-up gehouden en geoefend in het hardlopen. Deelname is ook hier gratis.    
Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.krollenloop.nl.