Prins Geert d´n Urste regeert komende carnavalsseizoen bij De Oivers in Eerde

12 nov 2022, 00:27 Nieuws
11 11 2022 prins geert van de oivers
CV De Oivers
Geert van de Ven is vrijdagavond in de Brink in Eerde onthuld als nieuwe Prins van De Oivers. In het 53e jaar van de Carnavalsvereniging zwaait hij de scepter samen met zijn Prinses Margret Vissers. Het Prinsenpaar wordt terzijde gestaan door Adjudant Ad Tibosch en zijn Hofdame Miranda.
Prins Geert (52) woont samen met zijn Prinses Margret al bijna 20 jaar op de Haakakker. Hij is werkzaam als programma manager bij Signify. Als geboren Bosschenaar heeft hij het carnaval in zijn bloed zitten! Prinses Magret is geboren en getogen in Eerde. Ze werkt als jobcoach bij Autismepunt in Eindhoven en Den Bosch. Daarnaast zit ze in het bestuur van dagbesteding/dorpswinkel Stichting ‘in de molen’ en van bewonersvereniging Haakakker.
Adjudant Ad (53) werkt bij Chex Liftkeuringen in Amsterdam en houdt zich bezig met de veiligheid van het verticale transportmiddel zoals liften, roltrappen en gevelinstallatie. Hofdame Miranda ook geboren en getogen in Eerde. Is werkzaam in de zorg en heeft haar eigen pedicure en schoonheidssalon. Samen hebben ze drie kinderen: zoon Tim en twee dochters Zoë en Noa.
Hun spreuk voor het komende carnavalsjaar, luidt:

Carnavalle, dé doen we met z'n alle!

Op zondag 15 januari 2023 is er voor het Prinsenpaar een receptie in Gemeenschapshuis de Brink aan het Sint Antoniusplein te Eerde.