Timo Dapperen nieuw burgercommissielid Lokaal Meierijstad

27 sep , 20:51 Nieuws
timo dapperen lokaal meierijstad
De fractie van Lokaal Meierijstad draagt Timo Dapperen (23) uit Keldonk voor als burgercommissielid. Op 26 september werd hij door de gemeenteraad benoemd. Hiermee versterkt LOKAAL haar jonge aanwas in de politieke arena van Meierijstad.
Timo is de derde jongere onder de 25 die samen met LOKAAL wil bouwen aan een welvarend en sociaal Meierijstad. “Ik kies bewust voor LOKAAL, aldus Timo, omdat deze partij onafhankelijk is van invloeden uit Den Haag. Lokaal Meierijstad is er echt voor ons, de inwoners van deze gemeente. Wat mij daarom aanspreekt, is de oprechte betrokkenheid en de focus op wat goed is voor onze gemeenschap”.
Timo werkt bij een supermarkt in Erp, waar hij dagelijks in contact komt met buurtbewoners en goed op de hoogte blijft van wat er leeft in de gemeenschap. Hij vindt het prima om aangesproken te worden, omdat hij samen met Lokaal Meierijstad gelooft dat een sterkere verbinding tussen politiek en de inwoners bijdraagt aan een betere en hechtere gemeente. Zo merkt hij bijvoorbeeld dat er een grote behoefte is aan meer woningbouw, zodat zowel jong als oud in hun eigen dorp kunnen blijven wonen. Dit is een onderwerp dat bij LOKAAL hoog op de agenda staat, net als het belang van ruimte die ondernemers, die de ruggengraat van de lokale economie vormen.